Alle institutioner i Skive kommune kan få materialer fra Materialebørsen

Skive Kommune tilbyder alle institutioner - skoler, skolefritidsordninger, daginstitutioner mv. overskuds- og genbrugsmaterialer til undervisning, leg, kunst, læring, innovativ tænkning og idégenerering mv. 

 

Eneste krav er, at materialerne bruges til projekter og må ikke videresælges.

 

Du kan ikke være 100% sikker på at få specielle materialer eller store mængder af samme slags materiale, men du kan ønske, og så vidt det overhovedet er muligt, får du materialerne.

 

Hvis du mangler materialer til billedkunst, en emneuge, et projekt, julepynt eller andre kreative aktiviteter i din institution/skole, så har Materialebørsen sikkert noget du kan bruge.

 

Materialebørsen ligger hos Affaldscenter Kåstrup på Kåstrupvej 20. Frivillige hjælper med at sortere, så I får de bedste og reneste materialer.

 

Materialerne er genbrug, og vi kan derfor ikke garantere hverken kvaliteten eller en ensartethed i materialerne, men vi kan garantere, at vi har masser af træ, metal, dåser/beholdere, glas, stof, ledninger, plast, flamingo, rammer, urtepotteskjulere og meget andet, der er klar til dit projekt.

 

Se tilbagemeldinger fra skoleklasser, som har anvendt materialer fra Materialebørsen til mange forskellige projekter.