Genbrugsmaterialer

28.03.2022

Materialegenbrugslagerene tilbyder alle institutioner, børnehaver, skoler og erhvervsuddannelser i Nomi4s’ ejerkommuner at bestille og hente overskuds- og genbrugsmaterialer gratis til undervisning, leg, kunst, læring, kreativitet og innovativ tænkning.

Stor interesse for materialegenbrugslagrene hos Nomi4s.

Materialegenbrugslageret tilbyder alle institutioner, børnehaver, skoler og erhvervsuddannelser i Nomi4s’ ejerkommuner at bestille og hente overskuds- og genbrugsmaterialer gratis til undervisning, leg, kunst, læring, kreativitet og innovativ tænkning.

Materialegenbrugslageret er et jordnært projekt, som alle burde kunne implementere.

Tilbuddet startede i 2008 i Skive Kommune, og det er siden blevet udvidet til også at omfatte Holstebro, Lemvig og Struer Kommuner.

I 2022 har vi allerede nået over 150 bestillinger på de tre første måneder på alt fra gryder til sandkasser, knallerter til erhvervskoler og malerier til håndværks- og designprojekter.

I 2020 hentede 58 skoler hele 25 tons genbrugsmaterialer (på trods af mange Corona nedlukninger).
Materialestrømmene, CO2- og råstofbesparelser, økonomi og samfunds- og læringsværdi blev kortlagt i en rapport, som du kan finde på linket her 

Projektet blev nomineret til Dansk Affaldsforeningens Verdensmålspris og var blandt de 3 endeligt nominerede – Mange har fået øjnene op for denne form for genbrug.
Læs mere om Materialegenbrugslagrene her

Tilbage

Nomi4s logo       Nomi4s i/s        Hjermvej 19        7500 Holstebro          

keyboard_arrow_up