Materiale-genbrugs-lager

Nomi4s tilbyder alle institutioner, børnehaver, skoler, skolefritidsordninger, uddannelsesinstitutioner mv. i Holstebro, Lemvig, Skive og Struer Kommuner overskudsmaterialer og genbrugsgenstande til undervisning, leg, kunst, læring, innovativ tænkning og idégenerering mv. 

 

Se her idéer til at arbejde med affald

Eneste krav er, at materialerne bruges til projekter og ikke videresælges.

Du kan ikke være 100% sikker på at få specielle materialer eller store mængder af samme slags materiale, men du kan ønske, og så vidt det overhovedet er muligt, får du materialerne.

Hvis du mangler materialer til billedkunst, en emneuge, et projekt, julepynt eller andre kreative aktiviteter i din institution/skole, så har Materialegenbrugslageret sikkert noget du kan bruge.

Her finder du Materialegenbrugslageret 

  • Kåstrupvej 20, 7860 Spøttrup
  • Hjermvej 19, 7500 Holstebro

Materialerne er genbrug, og vi kan derfor ikke garantere hverken kvaliteten eller en ensartethed i materialerne, men vi kan garantere, at vi har masser af træ, metal, dåser/beholdere, glas, stof, ledninger, plast, flamingo, rammer, urtepotteskjulere og meget andet, der er klar til dit projekt.

Bestil eller kom og kig

Det er ikke muligt at vise lagervarer på hjemmesiden, da der løbende kommer nyt til. Har du lyst til at se, hvilke materialer, der p.t. er på lageret – det kan også give inspiration, så kontakt Materialegenbrugslageret på mgl@nomi4s.dk angående et besøg.

Nomi4s støtter enhver form for genbrug – der er masser af materialer, som er velegnet til kreative og faglige projekter.

Affald er først affald når fantasien slipper op!

Vi har et bredt udvalg af lagervarer. Bl.a. tekstiler, plast, metal, klinker, dæk, slanger, pap, træ, rammer m. m.m.

Online bestilling her


Brug for hjælp?

Nomi4s Materialegenbrugslager
Tlf. 96 87 92 04
mgl@nomi4s.dk

Nomi4s logo       Nomi4s i/s        Hjermvej 19        7500 Holstebro          

keyboard_arrow_up