Glyngøre skole 

Omlagt uge med sæbekasseræs

Ugen var bygget op på følgende måde:

Vi startede hver morgen med en halv times stillelæsning, efterfulgt af først en times matematik med bevægelse og derefter en times dansk med bevægelse. Og så kom højdepunktet, nemlig når forældre og bedsteforældre indfandt sig på skolen for at hjælpe i to timer, dels i køkkenet og dels i værkstedet. 14 grupper, blandet på tværs af årgangene byggede sæbekassebiler, med god hjælp fra nogle af forældrene og bedsteforældrene. Mens der blev arbejdet så sveden sprang i værkstederne, stod andre forældre og bedsteforældre i køkkenet og lavede mad til os alle. Når dobbeltlektionen i værkstedet var slut, nød vi den lækre mad sammen, det var helt vildt hyggeligt. Efter maden og et frikvarter, var dagen slut for de små børns vedkommende, mens enkelte af dagene bød på en times engelsk med bevægelse for 4 klasse.

Fredag havde vi så det store sæbekasseræs. 14 fantasifuldt udsmykkede sæbekassebiler stod klar i skolegården, da vores skoleleder Peter Berndtsen satte løbet i gang. Flest muligt omgange på 30 minutter lød opgaven. Der blev virkelig løbet igennem og vinderholdet fik da også løbet 30 omgange, under stor jubel fra alle de fremmødte. Efter en kort pustepause var der medalje- og præmieoverrækkelse samt diplomuddeling. Inden alle kunne holde en velfortjent weekend.

Det var en fantastisk uge, for såvel store som små. Som vi under ingen omstændigheder kunne have gennemført uden stor hjælp fra forældre, bedsteforældre og ikke mindst jer hos 4S. Vi er dybt taknemmelig over jeres store indsats og interesse i vores sæbekasseløb. Hvor er det dog fantastisk, at en kontakt til jer resulterede i levering af alle de hjul og aksler vi skulle og bruge og endda afhentning af de dele vi ikke fik brug for. Endnu engang mange tak.

Vi håber meget at kunne gøre det til en tradition på Glyngøre skole, at lave en årlig omlagt uge hvor vi kan få hjælp af forældre og bedsteforældre, og så vil vi da helt sikkert benytte os af jeres flotte tilbud igen...hvem ved, måske vi næste år bygger en rumraket.

Nomi4s logo       Nomi4s i/s        Hjermvej 19        7500 Holstebro